Schilder- en behangwerken

Bij ons kan u terecht voor het klassieke schilderwerk voor uw interieur en exterieur. Liever een decoratieve techniek, behang met een motiefje of een leuke foto op je muur? Niets is ons te veel.

Lakwerken

In ons atelier worden uw binnendeuren gelakt. Dankzij de nieuwste spuitapparatuur kunnen wij een zeer strakke afwerking garanderen in zowel meubellak, hoogglans of structuurlak.
Hiernaast kunnen wij ook uw meubelen of radiatoren in een nieuw jasje steken. Dit kan ook bij u thuis ter plaatse uitgevoerd worden. 

Raamdecoratie

Wij begeleiden u naar de juiste keuze van raamdecoratie. We meten uw ramen vakkundig op en plaatsen uw gordijnen of raamsystemen met de nodige zorg.

Vloerbekleding

Voor de renovatie of inrichting van uw woning kunnen we instaan voor het plaatsen van een zachte vinylvloer of de stuctechniek; beton ciré.

De luxe vinylvloeren hebben het uitzicht van echte parket of vloertegels met een resem aan voordelen. Vinyl voelt zacht aan, is water- en vlekbestendig en werken bovendien ook geluidsdempend.

Verkies je liever een hippe, naadloze betonlook? Mortex en beton ciré wordt met de hand gezet en is altijd uniek. Met pigmentpoeder kan de stuc in allerhande kleuren ingekleurd worden.